Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

«Νεοάστεγος» και με τη... βούλα!


Την έννοια του «νεοαστέγου» ετοιμάζεται να θεσπίσει επίσημα το υπουργείο Υγείας, καθώς οι σχετικές έρευνες δείχνουν ότι η δραματική οικονομική κρίση των τελευταίων ετών έχει αυξήσει εκρηκτικά τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται αντιμετωπη με την έλλειψη στέγης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο/απάντηση του υφυπουργού Υγείας, Μάρκου Μπόλαρη, σε σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση, θα υπάρξει «νομοθετική κατοχύρωση της έννοιας του αστέγου ως ειδικής κοινωνικής κατηγορίας με συγκεκριμένες προϋποθέσεις», ενώ επισημαίνει ότι ήδη οι αρμόδιοι φορείς συλλέγουν και επεξεργάζονται τα στοιχεία που αποκαλύπτουν «μια κατ' αρχήν αυξητική τάση του φαινομένου όσο και μια ποιοτική διαφοροποίηση του παραδοσιακού προφίλ του αστέγου».

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τον κ. Μπόλαρη «στις συνθήκες κοινωνικοοικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα ήδη καταγράφονται οι πρώτες ενδείξεις για την αύξηση του προβλήματος έλλειψης στέγης» και συμπληρώνει ότι «προστίθεται σταδιακά ένας αριθμός νεοαστέγων ατόμων που βρίσκονται αίφνης αντιμέτωποι ταυτόχρονα με την ανεργία, την έλλειψη/ απώλεια ιδιωτικής κατοικίας και την απουσία υποστηρικτικού οικογενειακού περιβάλλοντος».

Πηγή Πρώτο Θέμα
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.