Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Σε ποια Ελληνίδα χρυσή κληρονόμο ανήκει αυτή η έπαυλη;


Στο συγκεκριμένο σπίτι, η εν λόγω χρυσή κληρονόμος έζησε τα πιο γλυκά παιδικά της χρόνια. Η έπαυλη βρίσκεται στην Ελβετία και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ακριβά ακίνητα της χώρας. Σε ποιαν ανήκει;

Ανήκει στην Αθηνά Ωνάση η οποία μπορεί να ζει μόνιμα στο Σάο Πάολο, όμως με την πρώτη ευκαιρία ταξιδεύει στην Ελβετία μαζί με τον σύζυγό της προκειμένου να χαλαρώσουν λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους. Η συγκεκριμένη έπαυλη εκτείνεται σε τετρακόσια τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται στην περιοχή της Lussy, όπου ζει η Ελβετική ελίτ. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι μόνο η κουζίνα της έπαυλης εκτείνεται σε 150 τ.μ. ενώ διαθέτει συνολικά δώδεκα ευρύχωρα δωμάτια.

Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.