Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Ο Παϊσιος, η επικαιρότητα και το ντοκουμέντο

Επίκαιρες γίνονται οι εκτιμήσεις του γέροντος Παϊσίου όσον αφορά τα Εθνικά θέματα και τις εξελίξεις στην Τουρκία. Χθες δημοσιεύσαμε ένα σχετικό κείμενο με όσα είχε προβλέψει.

Ο Παϊσιος, η επικαιρότητα και το ντοκουμέντο

Προφητείες Γέροντος Παισίου: Να τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε!

Σήμερα τα συνδέουμε με την επικαιρότητα:

Ο Παϊσιος προέβλεψε παρουσία των Ρώσων στην περιοχή.Δείτε τι έχει συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες στη Μεσόγειο, χωρίς να συνδέουμε την υπόθεση με τις αντιδράσεις για την προφυλάκιση του ηγουμένου Εφραίμ:

Τι σηματοδοτεί η επέλαση των Ρώσων στη Μεσόγειο

Ρωσικά πολεμικά πλοία σε Κύπρο – Συρία

Ο γέροντας είχε αναφέρει ότι την Κωνσταντινούπολη θα την φυλάξουν οι Έλληνες. Δείτε τι έγραψε χθες η "Χουρριέτ".

Ηurriyet: Έλληνες μεταναστεύουν στην Κωνσταντινούπολη

Ο φωτισμένος από τα Φάρασα της Μικράς Ασίας εκτίμησε ότι η Τουρκία θα διαμελισθεί από τους «συμμάχους». Προβληματισμός λοιπόν επικρατεί για το μέλλον της γειτονικής χώρας.

Για 4 μήνες φτάνουν τα συναλλαγματικά διαθέσιμα της Τουρκίας

Γιατί ο Ερντογάν φυλακίζει τους Τούρκους στρατηγούς

Η υγεία του Ερντογάν και οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις

Ο Παϊσιος έλεγε ότι οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Μιλούσε για τους ατιμαστικούς θανάτους Ελλήνων, Αρμενίων και άλλων πολιτών από τις 47 μειονότητες που υπάρχουν στην γειτονική χώρα. Αυτή η καταδίκη είναι το προμήνυμα για το έγκλημα του Αττίλα στην ελληνική Κύπρο.

Αποζημιώσεις «μαμούθ» σε Ελληνοκύπριους από την Τουρκία

Όσον αφορά στην ΑΟΖ και τα βρώμικα παιχνίδια του τουρκικού πολιτικοστρατιωτικού κατεστημένου ο γέρων Παϊσιος δεν γνώριζε το Διεθνές Δίκαιο, αλλά είχε δει την αλήθεια. Δείτε τι γράφει σήμερα ο Κώστας Χαρδαβέλλας για το Καστελόριζο και την ΑΟΖ.

Μάθετε το «βρώμικο» παρασκήνιο της Τουρκίας και της νέας Αιγυπτιακής ηγεσίας εις βάρος των εθνικών ζωτικών συμφερόντων. Την Κυριακή δημοσιεύσαμε τις πρώτες αρνητικές συνέπειες, αυτού του διπλωματικού διαγκωνισμού:

Οι Αιγύπτιοι αμφισβητούν την ΑΟΖ της Ελλάδας

Δείτε με προσοχή το βίντεο που ακολουθεί ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ:
Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.