Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Είκοσι τόνοι νεκρές ρέγγες ξεβράστηκαν στη Νορβηγία


Χιλιάδες νεκρές ρέγγες ξεβράστηκαν σε παραλία της επαρχίας Nordreisa στη Νορβηγία.
Οι επιστήμονες αναμένεται να διεξάγουν εξετάσεις στα ψάρια για να προσδιορίσουν τα αίτια θανάτου τους.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, που αναρωτιούνται πώς θα καταφέρουν να καθαρίσουν την παραλία από 20 τόνους νεκρών ψαριών, πριν αρχίσουν να σαπίζουν.

Για όσους πιστεύουν στις προφητείες των αρχαίων Μάγιας, τα νεκρά ψάρια είναι ο δεύτερος οιωνός μετά το πρόσφατο περιστατικό με τα πτηνά που το βράδυ της Πρωτοχρονιάς έπεφταν νεκρά από τον ουρανό στο Αρκάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε ό,τι αφορά πάντως τους μαζικούς θανάτους των πτηνών, οι Αρχές τους αποδίδουν σε βεγγαλικά και πυροτεχνήματα, που προκάλεσαν τραύματα ή έντονη όχληση στα πουλιά. Το ίδιο είχε συμβεί και την Πρωτοχρονιά του 2011, με τα νεκρά πτηνά να φτάνουν τις 5.000.

Πηγή:econews
Αναρτήθηκε:Χρήστος Μήλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.