Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Πρώτο πλοίο που μπήκε στο λιμάνι του Πειραιά το 2012

Πρώτο πλοίο που μπήκε στο λιμάνι του Πειραιά ήταν το "Blue Star Delos", στις 2 τα ξημερώματα. Το μεσημέρι της πρωτοχρονιάς η διοίκηση του ΟΛΠ επεφύλαξε μεγαλοπρεπές "καλοσώρισμα" στο νεότευκτο πλοίο που πραγματοποιεί το δρομολόγιο στη γραμμή Πειραιά-Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά Γιώργος Ανωμερίτης, αφού πρόσφερε τιμιτικά δώρα και βιβλία στον πλοίαρχο και το πλήρωμα, τους ευχήθηκε καλή χρονιά, το 2012 να έχουν καλά ταξίδια και να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τα νησιά με τον πιο καλό τρόπο.
Απο την πλευρά του, ο 48χρονος πλοίαρχος του πλοίου Δημήτρης Διονυσάτος δήλωσε πολύ συγκινημένος και τυχερός που είναι καπετάνιος ενός τέτοιου πλοίου και ευχαρίστησε την εταιρεία που του εμπιστεύτηκε ένα τέτοιο καράβι.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.