Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

«Εφυγε» ο Λούτσιο Ντάλα (video)

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς στην Ελβετία, ο διάσημος Ιταλός τροβαδούρος, συνθέτης και στιχουργός Λούτσιο Ντάλα. Ο τραγουδιστής και συνθέτης που στις 4 Μαρτίου θα έκλεινε τα 69 του χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση ξάφνιασε ακόμη και το οικείο του περιβάλλον, καθώς φαινόταν σε πολύ καλή κατάσταση τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τους συνεργάτες του. Βρισκόταν στην Ελβετία όπου ετοιμαζόταν να ξκινήσει τις συναυλίες του εκεί. Είχαν ολοκληρωθεί οι πρόβες και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το τι θα επακολουθούσε. Μάλιστα είχε καληνυχτίσει τους πάντες χτες το βράδυ. Με έκπληξη τον βρήκαν οι δικοί του νεκρό στο κρεβάτι του σήμερα το πρωί.

Ο φωτογράφος Ρομπέρτο Σέρα, καλός φίλος του αγαπημένου ερμηνευτή, όταν ρωτήθηκε δεν έκρυψε την έκπληξη του: «Μόλιζες χτες βράδυ μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ήταν πολύ χαρούμενος αλλά και ήρεμος» τόνισε.

Μόλις λίγες ημέρες πριν είχε ανέβει για τελευταία φορά στη σκηνή του φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο, ενώ αυτές τις μέρες βρισκόταν σε περιοδείες για σειρά συναυλιών στην Ελβετία

Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής ήταν πολύ αγαπητός στο κοινό και είχε πολλούς θαυμαστές. Ο Λούτσιο Ντάλα ήταν ο συνθέτης του Καρούζο, που ερμήνευσαν με τεράστια επιτυχία ο Λουτσιάνο Παβαρότι και μετέπειτα ο Αντρέα Μποτσέλι.

Πηγή: www.aggelioforos.gr

Αναρτήθηκε απο: Γιάννης (Ναύπλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.