Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 62χρονος που ασέλγησε σε 11χρονη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 62χρονος ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου κοριτσιού, παρά τους ισχυρισμούς του ότι βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο με αθώα κίνητρα.
Στην απολογία του ο 62χρονος, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 11χρονης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, επέμεινε στο ότι δεν πείραξε το 11χρονο κορίτσι αλλά μπήκε στο δωμάτιο για να το σκεπάσει.
Εν τω μεταξύ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η μητέρα του κοριτσιού, η οποία φαίνεται να άλλαξε κάποια πράγματα, σε σχέση με τους αρχικούς ισχυρισμούς της.
Η μητέρα, επικαλούμενη νέα συζήτηση που είχε με την κόρη της την επομένη του επεισοδίου φέρεται να διαπίστωσε ότι ενδεχομένως το κορίτσι είχε παρεξηγήσει την παρουσία του 62χρονου μέσα στο δωμάτιο.
Η μητέρα φέρεται να κατέθεσε ότι το κορίτσι ξύπνησε ξαφνικά μέσα σε ένα ξένο περιβάλλον (κοιμόταν στο δωμάτιο του ξαδέρφου της) και είδε πάνω από το κεφάλι έναν άνθρωπο. Αμέσως έβαλε τα κλάματα, γιατί φοβήθηκε - σύμφωνα με τη μητέρα - επειδή οι γονείς της τής έχουν δώσει σαφείς κατευθύνσεις να είναι προσεκτική με τους ξένους ανθρώπους και να μην αφήνει ποτέ να την αγγίξει κανένας.Σε βάρος του 62χρονου συνταξιούχου των ΕΛ.ΤΑ., από τη Μεσσαρά, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.
Πηγή: cretalive.gr
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.