Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Η Ελλάδα τύπωσε... αναμνηστικό ευρώ!

Και ενώ αρκετοί μιλούν για την επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή, το υπουργείο Οικονομικών μας ενημερώνει ότι κυκλοφόρησε… αναμνηστικό ευρώ (για την ακρίβεια 2ευρω)!
Μην πάει ο νους σας στο κακό, δεν είναι, επειδή δεν θα το ξαναδούμε, αλλά επειδή «έκλεισε» τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του.
Η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που έσπευσαν να τυπώσουν το «επετειακό» νόμισμα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου κυκλοφορούν ήδη από τις 2/1/2012.
Τα κέρματα τυπώθηκαν σε ποσότητα 1.000.000 για την χώρα μας.
Στον πυρήνα του κέρματος απεικονίζεται η παράσταση, η οποία συμβολίζει τον τρόπο κατά τον οποίο το ευρώ έχει καταστεί ένας παγκόσμιος παίκτης κατά την τελευταία δεκαετία και τη σημασία του για τις ζωές των κοινών ανθρώπων (που αναπαριστώνται με τον κόσμο στο σχέδιο), το εμπόριο (πλοίο), τη βιομηχανία (εργοστάσιο) και την ενέργεια (αιολικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής). Περιμετρικά εμφανίζονται τα έτη «2002 - 2012» καθώς επίσης η χώρα έκδοσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Αν βρείτε ένα από αυτά που κυκλοφορούν κρατήστε τα, γιατί… ποτέ δεν ξέρετε!
Πηγή star.gr
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.