Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Οι γιατροί κέρδισαν τον αγώνα για την αφαίρεση όγκου 89 κιλών!Οι χειρουργοί κέρδισαν μία επική μάχη για την αφαίρεση ενός τεράστιου όγκου 89 κιλών από το πόδι ενός άντρα.

Ο Nguyen Duy Hai από το Βιετνάμ βγήκε ζωντανός μέσα από μία εξαιρετικά επικίνδυνη 12ωρη εγχείρηση και πλέον η κατάστασή του έχει ομαλοποιηθεί. Ο Hai 31 ετών επέλεξε να εγχειρηθεί αγνοώντας την προειδοποίηση ότι η διαδικασία έχει μόνο 50 τοις εκατό πιθανότητες επιτυχίας. Τον όγκο αυτόν τον είχε από τεσσάρων ετών.


Ο όγκος αφαιρέθηκε επιτυχώς την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 από μία ομάδα 8 γιατρών με επικεφαλής τον κορυφαίο αμερικανό χειρουργό Δρ McKay McKinnon.

Ο Βιετναμέζος Hai είπε σε μία ιστοσελίδα λίγο πριν την εγχείρηση "Είναι σύνηθες οι άνθρωποι να φοβούνται τον θάνατο, και δεν αποτελώ εξαίρεση".

"Παρόλα αυτά όταν άκουσα ότι ο Δρ McKinnon είχε αποφασίσει να γυρίσει στο Βιετνάμ για μια ακόμη φορά προσπαθώντας να μου δώσει μια νέα ζωή ένοιωσα πολύ πιο αισιόδοξος."

Ο Hai πάσχει από μια σπάνια γενετική διαταραχή και είχε προβεί σε ακρωτηριασμό μέρους του ποδιού του όταν ήταν 17. Δυστυχώς ο όγκος (ο οποίος δεν ήταν καρκινικός) συνέχισε να επεκτείνεται κάτι που έκανε πολύ δύσκολη τη μετακίνησή του και τον ύπνο του.Το νοσοκομείο δήλωσε πριν τη χειρουργική επέμβαση: "Αυτό είναι μια μακρά εγχείρηση με πολλούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου θανάτου κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης ή κατά τη μετεγχειρητική φροντίδα."

Ο Δρ McKinnon είχε αφαιρέσει επιτυχώς έναν όγκο βάρους 75 κιλών από μια γυναίκα στη Ρουμανία το 2004. Το νοσοκομείο, δήλωσε ο Δρ McKinnon δώρισε την αμοιβή του για τη χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Γαλλο-Βιετναμέζικο νοσοκομείο της πόλης No Chi Minh ΕΑΒ.

himaira


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.