Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Διαγωνισμός για... χάκερς στο Facebook!

Έναν ενδιαφέροντα διαγωνισμό διοργανώνει το Facebook, προσκαλώντας τους καλύτερους προγραμματιστές να αναμετρηθούν έπαθλο 5,000 δολάρια και πιθανότατα μια θέση στην εταιρεία!


Το Hacker Cup 2012, είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός για προγραμματιστές, οι οποίοι θα πρέπει να λύσουν σύνθετα αλγοριθμικά προβλήματα, όσο το δυνατόν πιο σωστά και γρήγορα.

Οι φιναλίστα θα ταξιδέψουν στην έδρα του Facebook τον Μάρτιο, και ο νικητής, θα γίνει ο καλύτερος hacker στον κόσμο του Facebook!

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ

Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.