Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Μπλεγμένη σε σκάνδαλο φέρεται η Κάρλα Μπρούνι!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Γαλλία δημοσίευμα που φέρνει στο επίκεντρο ενός οικονομικού σκανδάλου την σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί Κάρλα Μπρούνι.

Μπλεγμένη σε σκάνδαλο φέρεται η Κάρλα Μπρούνι!

Όπως δημοσίευσε το εβδομαδιαίο περιοδικό «Le Marianne», η Μπρούνι με την ιδιότητα της πρέσβειρας του Παγκόσμιου Ταμείου κατά του AIDS διοχέτευσε περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ με μη νόμιμες διαδικασίες σε φίλο της επιχειρηματία μέσω του ιδρύματός της για τον πολιτισμό και την καταπολέμηση του αναλφαβητισμού.

Τα χρήματα φέρεται να έχουν καταλήξει σε ένα μουσικό, επιχειρηματία και φίλο της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, χωρίς προηγουμένως να έχει γίνει δημόσιος διαγωνισμός.

«Το άρθρο κάνει καταγγελίες που είναι αβάσιμες σχετικά με την εκστρατεία που ξεκίνησε το Ταμείο το 2010 με την υποστήριξη της κ.Μπρούνι-Σαρκοζί» αναφέρει το Παγκόσμιο Ταμείο, διαψεύδοντας το δημοσίευμα του περιοδικού.

Το γραφείο του Σαρκοζί αρνείται να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο, λέγοντας ότι δεν έχει τίποτα να προσθέσει στην ανακοίνωση του Παγκόσμιου Ταμείου.

Το συγκεκριμένο Ταμείο ιδρύθηκε πριν από δέκα χρόνια για την καταπολέμηση του AIDS, της ελονοσίας και της φυματίωσης.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.