Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Εις υγείαν των κορόιδων γλεντούσε ο Γαβαλάς

Την προκλητική τους συμπεριφορά συνεχίζουν ορισμένοι επιχειρηματίες, που παρότι χρωστούν χρήματα στο Δημόσιο, δεν σταματούν την ντόλτσε βίτα.

Εις υγείαν των κορόιδων γλεντούσε ο Γαβαλάς

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο Λάκης Γαβαλάς, που πρόσφατα πέρασε ένα βράδυ στο κρατητήριο, λόγω χρεών 1,5 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», ο επιχειρηματίας όχι μόνον δεν σταμάτησε να γλεντά κατά τη διάρκεια των εορτών, αλλά αποπειράθηκε να κάνει και χιούμορ, την ίδια στιγμή που έχει «φεσώσει» υπαλλήλους και συνεργάτες του.

Παρά την υπαγωγή της εταιρείας του στο άρθρο 99, ο κ. Γαβαλάς διασκέδασε τα μεν Χριστούγεννα σε κεντρικό τραπέζι μαγαζιού της Θεσσαλονίκης, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς επανέλαβε το γλέντι του, σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας.

«Τι λέτε για την προσπάθεια υπαγωγής σας στο άρθρο 99;», ρωτήθηκε προ ημερών ο Λάκης Γαβαλάς. «Άντε και να τα εκατοστίσω!», ήταν η απάντηση που έδωσε ο επιχειρηματίας-σταρ, που έχει στείλει στην ανεργία δεκάδες εργαζόμενους και έχει αφήσει απλήρωτους βιοτέχνες και προμηθευτές, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν.

Ο επιχειρηματίας, που από τηλεοράσεως έκανε χιούμορ για τα χρέη του, δηλώνοντας προκλητικά «έζησα και το ρήμα συλλαμβάνω-συλλαμβάνομαι», εκτιμάται ότι έχει χρέη σε ΙΚΑ και Εφορία πάνω από 15 εκατ. ευρώ.

Παρότι ο ίδιος δηλώνει ότι ζει σε ένα διαμέρισμα 60 τ.μ., αυτοί που γνωρίζουν υποστηρίζουν ότι διαθέτει προσωπική περιουσία απείραχτη, ότι διαμένει σε διαμέρισμα του Κολωνακίου με υψηλότατο μίσθωμα, οδηγεί Rolls Royce και συνεχίζει τη ζωή του κανονικά, σαν να μη συνέβη τίποτε.

Και στο ριάλιτι «Fab 5» συμμετείχε κανονικά, με το που βγήκε από τη μονοήμερη φυλάκισή του και δεν παραλείπει να στήνεται στον φακό γελώντας, όποτε του ζητηθεί.

Η εταιρεία Απόστολος Γαβαλάς & ΣΙΑ ΕΕ

Η εταιρεία Απόστολος Γαβαλάς & ΣΙΑ ΕΕ ιδρύθηκε το 1980 από τους τρεις μετόχους, τον Λάκη Γαβαλά, την αδελφή του Νότα και τον Κ. Πανουσόπουλο, με πρόεδρο τον πρώτο.

Στην αρχή ενοικίαζαν εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, αλλά λόγω της ανάπτυξης μετακόμισαν στην Καλλιθέα, στην Κηφισιά και τα τελευταία χρόνια στην Παιανία σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 33.000 τ.μ. Η επένδυση ξεπέρασε τα 30 εκατ. ευρώ και αφορά το ακίνητο που προσπάθησε προσφάτως να πουλήσει ο κ. Γαβαλάς, λογαριάζοντας όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Η Πολεοδομία στο Μαρκόπουλο είχε άλλη άποψη. Το κτίσμα χαρακτηρίστηκε αυθαίρετο και κατεδαφιστέο, ενώ επεβλήθη στην εταιρεία πρόστιμο ύψους 325.000 ευρώ.

Η εταιρεία Γαβαλά συνεργαζόταν με την Burberry, τους DSquared2, τους D&G, τη Love Moschino, καθώς και τα Guru, Moucher, Hale Bob κ.ά., ενώ ο όμιλος διαθέτει και την εταιρεία σχεδιασμού ρούχων LAK.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.