Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Νέο προϊόν εξοικονόμησης καυσίμου!


Αυτό που αναζητούν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες Ι.Χ. και επαγγελματικών οχημάτων είναι να μειώσουν τα έξοδα μετακίνησής τους, ειδικά τώρα που η τιμή των καυσίμων βρίσκεται σε πολύ ψηλά επίπεδα. Η λύση δίνεται πολλές φορές με το κιτ της υγραεριοκίνησης αλλά και με άλλα προϊόντα που δεν χρειάζεται να επέμβει κανείς στον κινητήρα.

Ένα από αυτά είναι και το Prozone, το οποίο προσφέρει, σύμφωνα με τους ανθρώπους που το κατασκευάζουν, εξοικονόμηση καυσίμου έως και 24%, μείωση στις εκπομπές ρύπων CO2, αλλά και αυξημένη απόδοση στον κινητήρα. Το συγκεκριμένο προϊόν τοποθετείται σε αυτοκίνητα, φορτηγά ακόμα και πλοία και η τοποθέτησή του απαιτεί μηχανικό. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, ο μηχανικός βάζει ένα ειδικό αξεσουάρ στο σωληνάκι τροφοδοσίας, όπου μέσα από αυτό περνά το καύσιμο και γίνεται και η επεξεργασία του, για να υπάρξει μειωμένη κατανάλωση, ενώ τοποθετούνται στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου κάποιες ειδικές «κάψουλες».

Το Prozone κατασκευάζεται στη Μεγάλη Βρετανία και απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν ως καύσιμο τη βενζίνη, το πετρέλαιο και το υγραέριο. Σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, η μειωμένη κατανάλωση θα φανεί ύστερα από 3-4 γεμίσματα και ενδέχεται να ξεπεράσει το 20%.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.prozone.gr

Πηγή:Zougla.gr

Ανάρτηση: Χρήστος Μήλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.