Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση κοινωνικών εταίρων εντός της εβδομάδας για το τελεσίγραφο της τρόικας

Αθήνα: Εντός της εβδομάδας αναμένεται να συναντηθούν εργοδότες και εργαζόμενοι για να καθορίσουν τη θέση τους απέναντι στις απαιτήσεις της τρόικας για μείωση αμοιβών στον ιδιωτικό τομέα, κατάργηση 13ου και 14ου μισθού, πάγωμα ωριμάνσεων και μείωση εισφορών.
Μετά τη δραματική τοποθέτηση του πρωθυπουργού Λ.Παπαπαδήμου, κατά τις συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους, λέγοντας «μόνη κόκκινη γραμμή η σωτηρία της χώρας» και εν όψει της έλευσης της τρόικας στις 16 Ιανουαρίου, οι εκπρόσωποι εργοδοτών και εργαζομένων καλούνται να χαράξουν γραμμή για τα ζητούνται με τη μορφή τελεσιγράφου.
Όπως αναφέρει Το Βήμα της Κυριακής, οι εκπρόσωποι των δανειστών απέστειλαν νέο e-mail στην κυβέρνηση, ζητώντας να συμφωνήσουν οι κοινωνικοί εταίροι επί των αιτημάτων ή να επιβληθούν αυτά με τη μορφή νομοθετικής ρύθμισης.
Η ΓΣΕΕ, που συνεδριάζει την Τρίτη, απορρίπτει μείωση στους κατώτατους μισθούς, όπως και στις μισθολογικές ωριμάνσεις.
Ο ΣΕΒ φαίνεται να απορρίπτει τη μείωση των κατώτατων μισθών, αλλά συζητά την κατάργηση των ωριμάνσεων και ζητά την μείωση του μη μισθολογικού κόστους.
Η ΕΣΕΕ τάσσεται υπέρ της διατήρησης των κατώτατων ορίων των μισθών, με ταυτόχρονο «πάγωμά» τους έως το 2014, ζητά να μην δοθούν αυξήσεις για τις ωριμάνσεις, καθώς και να μειωθούν οι εργοδοτικές εισφορές κατά 10%.
Η συνάντηση των κοινωνικών εταίρων είχε ζητηθεί από τον ΣΕΒ να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, ωστόσο η ΓΣΕΕ ζήτησε ολιγοήμερη αναβολή προκειμένου να συνεδριάσει την Τρίτη.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, news.in.gr
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.