Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Μια Ελληνίδα, η Τίνα Σοφού είναι παρουσιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Κινέζικου καναλίου NTD

Μια Ελληνίδα, η Τίνα Σοφού εργάζεται εδώ και ενάμισι χρόνο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του κινεζικού καναλιού NTD, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους πάντες.
Η Τίνα Σοφού δέχθηκε την πρόταση του συγκεκριμένου καναλιού να ενταχθεί στο δυναμικό του, όταν πληροφορήθηκε ότι πρόκειται για μη κερδοσκοπικό δίκτυο με 70 ανταποκριτές σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μάλιστα, ήταν από τα πρώτα δίκτυα που έκαναν γνωστή την επιδημία του Sars, βοηθώντας έτσι στην πρόληψη για χιλιάδες Κινέζους πολίτες.
Στα 21 της χρόνια, η Τίνα δημιούργησε την πρώτη της επιχείρηση που ήταν ένα καφε-εστιατόριο, ενώ μετά ασχολήθηκε με την κομμωτική.
Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι εργάζεται εθελοντικά.
Το 2007 της ζητήθηκε να παρουσιάσει την παγκόσμια λαμπαδηδρομία ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. «Στην ελληνική ιστορία μας υποστηρίζαμε την Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Κάνω απλά το καθήκον μου», δήλωσε πρόσφατα η ίδια σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας ότι αρχικά δούλεψε ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο κανάλι και λίγο αργότερα της πρότειναν, ως... φρέσκο πρόσωπο, να κάνει και δελτίο!
Aναρτήθηκε από LiLA (London)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.