Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Πρωτοχρονιάτικος εφιάλτης με 17 σεισμούς

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η πόληΚράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας χτυπήθηκε από 17 σεισμούς σε χρονικό διάστημα 18 ωρών τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθείσοβαρές ζημιές από το μπαράζ σεισμικών δονήσεων μεταξύ των οποίων δύο έντασης μεγαλύτερης των 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και ακόμα έξι έντασης μεταξύ 4 και 5 Ρίχτερ.
Το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσεανακοίνωση με την οποία ζητά από την τοπική κοινότητα να επιδείξει αλληλεγγύη σε γείτονες, φίλους και συγγενείς σε αυτές τις δύσκολες ώρες».
Το Κράιστσερτς έχει μπει για τα καλά στο «μάτι» του Εγκέλαδου καθώς οι σεισμοί έχουν γίνει καθημερινότητα από τον Σεπτέμβριο του 2010. Μάλιστα ο σεισμός του περασμένου Φεβρουαρίου άφησε πίσω του 181 νεκρού.
Όλοι οι σεισμοί του τελευταίου εικοσιτετραώρου είχαν μικρό εστιακό βάθος, από 8 έως 20 χιλιόμετρα, και επίκεντρο κοντά στην πόλη.
Πηγή econews
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.