Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

2 εκατ. ευρώ ζητά ο Πάγκαλος από την "Παρασκευή+13"


Αγωγή εκατομμυρίων κατέθεσε ο Θ.Πάγκαλος για ένα φωτομοντάζ της εφημερίδας "Παρασκευή+13" που τον εμφάνιζε με κεφάλι γουρουνιού

Περί τα 2 εκατ. ευρώ ζητά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπαδήμου, Θεόδωρος Πάγκαλος από την εφημερίδα "Παρασκευή+13".



Σύμφωνα με το "Παρόν", ο Θ. Πάγκαλος ζητά 1 εκατ. ευρώ από τον Αιμίλιο Λιάτσο και το ίδιο ποσό από το Σπύρο Σουρμελίδη, για ένα φωτομοντάζ που τον εμφάνιζε να έχει κεφάλι γουρουνιού.

Το φωτομοντάζ είχε τίτλο "Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Πάγκαλο από 11 εκατ μ…ς", σχολιάζοντας την δήλωση του ότι "όσοι διαδηλώνουν είναι ή κομμουνιστές, ή φασίστες ή μ…ς".




Πηγή www.onnews.gr
Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.