Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Στην Ιταλία 561 τραυματισμοί από τα πυροτεχνήματα

Η αλλαγή του χρόνου δεν ήταν ευχάριστη για αρκετούς στην Ιταλία οπου δύο άνθρωπου έχασαν τη ζωή τους και πάνω απο 560 τραυματίστηκαν.
Τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύθηκαν στην Ιταλία, για τον εορτασμό της έλευσης του 2012, προκάλεσαν δυο θανάτους και 561 τραυματισμούς.
Ο τραγικός απολογισμός παρουσιάζει αύξηση σε σχέση με πέρυσι, όταν οι τραυματίες ήταν τετρακόσιοι ενενήντα οκτώ, παρά το ότι πόλεις όπως το Μιλάνο, το Τορίνο η Βενετία και το Μπάρι είχαν απαγορεύσει, φέτος, την χρήση πάσης φύσεως βεγγαλικών.
Εβδομήντα δυο απο τους φετινούς τραυματίες είναι ηλικίας κάτω των δώδεκα ετών. Στην ιταλική πρωτεύουσα, όπου, συνολικά, τραυματίστηκαν 72 άτομα, ένας άνδρας 31 ετών έχασε την ζωή του και η ανήλικη κόρη του τραυματίσθηκε σοβαρά από έκρηξη πυροτεχνημάτων που σημειώθηκε μέσα σε διαμέρισμα, στην απόκεντρη περιοχή Σαν Μπαζίλιο.
Αναρτήθηκε από LiLA (London)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.