Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Ελληνικά προϊόντα δώρο για τους υπαλλήλους της κεντρικής τράπεζας στην Ολλανδία

Δώρο για τις γιορτές έκανε δώρο η κεντρική τράπεζα της Ολλανδίας έκανε στους υπαλλήλους της ένα καλάθι με… ελληνικά προϊόντα, με στόχο να βοηθήσει την οικονομία της Ελλάδας.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το «Έθνος», το πακέτο που δόθηκε σε καθέναν από τους 1.600 υπαλλήλους της τράπεζας περιλαμβάνει αμπελόφυλλα, μηλόξιδο, ένα μπουκάλι ελαιόλαδο, ψωμί, μήλα, καθώς και ένα βιβλίο το οποίο έχει θέμα την ελληνική μυθολογία και τους θρύλους της χώρας μας. Το κόστος κάθε καλαθιού, σύμφωνα με τους εκπροσώπους της τράπεζας, ανέρχεται στα 65 ευρώ.
Το συγκεκριμένο δώρο δεν δόθηκε ως αμοιβή για τις παραπάνω ώρες που δούλεψαν οι υπάλληλοι της τράπεζας τους τελευταίους μήνες προκειμένου να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της κρίσης της Ευρωζώνης. Αντίθετα, η κεντρική τράπεζα της Ολλανδίας κάνει συχνά δώρο ένα πακέτο με προϊόντα κάποιας συγκεκριμένης χώρας, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους εργαζομένους της να γνωρίσουν διαφορετικές κουλτούρες.
Η Τράπεζα της Ολλανδίας αναφέρει σε σχετική επιστολή ότι η χώρα το 2011 βρισκόταν στην επικαιρότητα και ότι δράττεται της ευκαιρίας για να προβάλει την Ελλάδα και όχι την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Στην επιστολή που συνέταξαν τα στελέχη της τράπεζας για να εξηγήσουν τους λόγους που τους οδήγησαν στη συγκεκριμένη κίνηση αναφέρονται με κολακευτικά λόγια στη φυσική ομορφιά, στις παραδόσεις και τις διατροφικές συνήθειες της χώρας μας.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

1 σχόλιο:

  1. Καλή Χρονιά, με αγάπη, υγεία και δύναμη στο έργο σας :)
    http://hamomilaki.blogspot.com/2012/01/ellinika-proionta-dwro-se-ergazomenous.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.