Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Φτηνά δάνεια για την Μέρκελ

Η Ευρώπη των δύο ταχυτήτων αναδείχθηκε και πάλι με πειστικότατο τρόπο στις δημοπρασίες που έλαβαν χώρα σήμερα, καθώς η γερμανική μηχανή δανείστηκε πάνω από 4 δισεκατομμύρια ευρώ με έκδοση 10ετών ομολόγων και με επιτόκιο 1,93%, δηλαδή ακόμη φτηνότερα από το 1,98% της παλαιότερης δημοπρασίας.
Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, αν η χώρα μας έβγαινε σήμερα στις αγορές θα πλήρωνε επιτόκιο ...35%!
Την ίδια ώρα, ο φτωχός Νότος βλέπει να κλείνουν όλο και περισσότερο οι κάνουλες.
Η Πορτογαλία πλήρωσε 4,35% για έντοκα γραμμάτια 3μηνης διάρκειας, δηλαδή επιτόκιο που πλησιάζει τα ...δικά μας χάλια σε ανάλογες εκδόσεις.
Πηγή Πρώτο Θέμα
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.