Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Οργή στην Κίνα για τη θανάτωση ενός κανίς σε αεροδρόμιο

Οργή έχει προκαλέσει σε πολλούς χρήστες του Ιντερνετ στην Κίνα η απόφαση των αρχών αεροδρομίου στο νότο της χώρας να σκοτώσουν "άνευ λόγου και με σκληρό τρόπο" ένα σκυλάκι κανίς που διέφυγε από το κλουβί μεταφοράς του.
Ο θάνατος, χθες, του ανυπεράσπιστου κανίς με το όνομα Γκε Γκε, το οποίο ζύγιζε 2,2 κιλά, συζητείται έντονα σήμερα στο διαδίκτυο, το οποίο χρησιμοποιούν συχνά οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων, σε μια χώρα στην οποία η φροντίδα των ζώων σπάνια αποτελεί προτεραιότητα.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Γκε Γκε, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου του Χαϊκού της επαρχίας Χαϊνάν, αποφάσισαν να σκοτώσουν "βάσει του νόμου" το σκυλάκι, όταν αυτό βγήκε από το κλουβί μεταφοράς του και έτρεξε στην πίστα του αεροδρομίου "απειλώντας" την ασφάλεια.
Φωτογραφίες του αιμόφυρτου κανίς αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο προκαλώντας την οργή πολλών χρηστών του.
Πηγή Ημερησία.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.