Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Το χωριό που λέει «όχι» στο χαράτσι


Ένα ηχηρό «όχι» αποφάσισαν να πουν οι κάτοικοι του χωριού Ανθήλης του Nομού Φθιώτιδας στο «χαράτσι» της ΔΕΗ που τους επέβαλε η κυβέρνηση.

Οι κάτοικοι του μικρού χωριού μαζικά και ενωτικά αντιστέκονται στις βίαιες –όπως τις χαρακτηρίζουν- αποφάσεις των κυβερνώντων να επιβάλλουν έκτακτες εισφορές σε ανθρώπους ανήμπορους να ανταπεξέλθουν, σε συνταξιούχους των 400 ευρώ που υποχρεούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη να μην δουν τον διακόπτη να «πέφτει».

Με μια σειρά κινητοποιήσεων και δράσεων που πραγματοποιούν από το Νοέμβριο εμφανίζονται αποφασισμένοι να αντισταθούν στις αποφάσεις που πήραν οι ισχυροί στις πλάτες των αδυνάτων οικονομικά πολιτών.

Η λαϊκή συνέλευση του χωριού βρίσκεται σε επιφυλακή καθώς προβλέπεται να δοθεί σκληρή μάχη το 2012.

Θερμός υποστηρικτής της προσπάθειας που γίνεται ενάντια στα χαράτσια είναι ο πρόεδρος του χωριού, κ. Αλέκος Αυλακιώτης, ο οποίος στέκεται στο πλευρό των πολιτών του και παίρνει πρωτοβουλίες για το καλό του χωριού του.

«Ξεκινήσαμε δράσεις το Νοέμβριο και από τότε είμαστε σε μια συνεχή διαπραγμάτευση με τη τοπική διοίκηση της ΔΕΗ . Εάν δε λάβει σοβαρά υπόψη της η ΔΕΗ τα αιτήματα μας είμαστε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας και μέσα στο 2012» τονίζει στην zougla.gr και καταλήγει: «Η ανταπόκριση του κόσμου στις δράσεις μας ήταν τεράστια . Ενωμένοι, σαν μια γροθιά προσπαθούμε να εκβιάσουμε και να απειλήσουμε τη κυβέρνηση έτσι ώστε να μας καταλάβει».

Πηγή www.zougla.gr
Αναρτήθηκε απο Άννα (παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.