Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Πρόγραμμα Ήλιος: ειδική «ταρίφα» για την πώληση της ενέργειας στη Γερμανία


Συζητήσεις με τη Γερμανία για τη δημιουργία μιας ειδικής «ταρίφας» πώλησης της ενέργειας που θα παράγεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ήλιος» διεξάγει η Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας energypress.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το θέμα που κυριάρχησε στις χθεσινές συναντήσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου στο Βερολίνο με τον Γερμανό υπ. Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, αλλά και με στελέχη της αγοράς φωτοβολταϊκών, ήταν η σύναψη διακρατικής συμφωνίας και η θέσπιση ειδικής τιμής πώλησης στη Γερμανία της ηλιακής ενέργειας που θα παράγεται στην Ελλάδα.

Ακόμα πάντως δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία επί του θέματος.

Σημειώνεται ότι για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του προγράμματος «Ήλιος», η «ταρίφα» πώλησης της παραγόμενης ενέργειας θα πρέπει να κινείται κάτω από τις ελληνικές τιμές, δηλαδή τα 29,5 σέντς ανά KWh, αλλά και υψηλότερα από τις γερμανικές τιμές που έχουν υποστεί μείωση 20%-30% και από την 1η Απριλίου θα διαμορφώνονται στα 14 με 17 σεντς για μεσαία και μεγάλα έργα.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.