Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Βοήθεια στην Ελλάδα… από την Γερμανία


Κάτοικοι της γερμανικής πόλης Χαϊλιγκενχάφεν, συγκέντρωσαν περίπου 4,5 τόνους τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού ακόμα και αναπηρικά καροτσάκια, προκειμένου να τα προσφέρουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες στη Χαλκιδική.

Την εκστρατεία «Η Βόρεια Γερμανία βοηθά την Ελλάδα» έχει ξεκινήσει από τη Φρανκφούρτη ο Νίκος Χατζηπαναγιωτίδης, Έλληνας ομογενής, ιδιοκτήτης εστιατορίου με τη συνεργασία των «Γιατρών του Κόσμου». Στον αγώνα του συμμετέχουν όχι μόνο οι ομογενείς αλλά και πολλοί Γερμανοί.

«Η κατάσταση στην Ελλάδα γίνεται χειρότερη μέρα με τη μέρα», αναφέρει ο κ. Χατζηπαναγιωτίδης στην Zeit. Όπως σχολιάζει, αν και οι Γερμανοί βλέπουν τις άσχημες εικόνες από την Ελλάδα (όπως το κάψιμο της γερμανικής σημαίας), εκείνος τους εξηγεί την δύσκολη κατάσταση και προσφέρουν τη βοήθειά τους.
Το φορτηγό φτάνει στη χώρα μας την Τετάρτη, ενώ ο Νίκος Χατζηπαναγιώτης ήρθε σήμερα αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον συνάδελφό του, Heiner Wilcken, για να προετοιμάσουν τη διανομή του πρώτου πακέτου ανθρωπιστικής βοήθειας.

Κίνητρά τους είναι η αποστολή βοήθειας προς όσους Έλληνες το έχουν ανάγκη αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Πηγή www.zougla.gr
Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.