Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τα Ελληνικά πανεπιστήμια στην παγκόσμια κατάταξη


Καλύτερη απ’ αυτή που παρουσιάζεται σε διεθνείς λίστες αξιολόγησης των πανεπιστημίων...
όπως αυτή της Σαγκάης ή της εφημερίδας «Τάιμς» είναι η εικόνα των ελληνικών ιδρυμάτων. Στην πλειονότητά τους, μάλιστα (14 από 23) περιλαμβάνονται στο 10% των καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου, αν εξετάσει κανείς τη διεθνή παρουσία τους σε σύγκριση με τα μεγέθη της χώρας μας και των υπολοίπων, αποκομίζει διαφορετική εικόνα.

Στα συμπεράσματα αυτά καταλήγει μελέτη του Δικτύου Πολιτικών Ανώτατης Εκπαίδευσης που εξετάζει τη θέση των ελληνικών πανεπιστημίων, ΤΕΙ αλλά και ιδιωτικών δομών εκπαίδευσης στις διεθνείς λίστες κατάταξης. Η μελέτη έγινε με βάση την παγκοσμια ταξινόμηση world ranking universities που έχουν δημιουργήσει ερευνητές του δημόσιου Ισπανικού Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών.
ΠΗΓΗ Bloglines
Αναρτήθηκε από LiLA (London)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.