Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ, ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.


Η σκληρότατα δοκιμαζόμενη Ελληνική κοινωνία, στη διάρκεια της οριακής αυτής κρίσης που βιώνει, έχει με κάθε ευκαιρία δείξει, ότι θεωρεί την παρουσία πολιτικών στις εξέδρες των "επισήμων", κατά τη διάρκεια των παρελάσεων σε όλη την επικράτεια, επιεικώς προκλητική. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί και ο Νομός μας, όπου η παρουσία των τοπικών πολιτικών και ...πολιτευτών κρίνεται ανεπιθύμητη εν όψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Ας καθίσουν σπίτια τους να αναλογιστούν πού οδήγησαν τον τόπο οι πολιτικές που ακολούθησαν ή στήριξαν τα τελευταία 35 χρόνια, αλλά και τις τωρινές τους πελώριες ευθύνες, καθώς επανειλημμένως μας κορόιδεψαν, ψευδόμενοι και υπογράφοντες την εθνική, οικονομική και κοινωνική μας εξαθλίωση.
Εκτός των θρησκευτικών και στρατιωτικών αρχών, κανένας άλλος δεν έχει θέση στην εξέδρα των επισήμων.
Οι πολίτες που υπογράφαμε το εξώδικο στους τοπικούς βουλευτές εν όψει της ψήφισης του 2ου Μνημονίου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.