Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Καταθέσεις εκατομμυρίων σε λογαριασμούς γιατρών του ΙΚΑ

Όργιο διαφθοράς με τα επιδόματα «μαϊμού»

Κάθε μέρα που περνάει έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για τη δράση κυκλωμάτων στο ΙΚΑ.

Με αφορμή την αποκάλυψη του κυκλώματος στο ΙΚΑ Καλλιθέας, ο εσωτερικός έλεγχος στο Ίδρυμα έχει ήδη συγκεντρώσει στοιχεία για τη δράση κυκλωμάτων και οργανωμένων συμμοριών υπαλλήλων του Ιδρύματος σε τουλάχιστον άλλα εννέα υποκαταστήματα σε Αττική, Θεσσαλία και Κρήτη.

Όπως δημοσιεύει το protothema, η ζημιά που έχουν προκαλέσει στο δημόσιο οι υπάλληλοι του ΙΚΑ, που έκοβαν συντάξεις και επιδόματα σε ασφαλισμένους «φαντάσματα», υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ειδικά στην Κρήτη, φαίνεται πως είχε στηθεί πραγματικό «όργιο» αφού το 25% των δικαιούχων του ΙΚΑ εμφανίζεται να έπαιρνε κάποιο επίδομα «μαϊμού»!

Παράλληλα βρέθηκαν γιατροί με καταθέσεις εκατομμυρίων και με ύποπτες κινήσεις των λογαριασμών τους. Πρόκειται για γιατρούς που υπέγραφαν αναρρωτικές άδειες χιλιάδων… ημερών σε συγκεκριμένους ασφαλισμένους και στους λογαριασμούς τους βρέθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στον καθέναν.

Το ΣΔΟΕ προχώρησε στη δέσμευση των καταθέσεών τους και οι ίδιοι απαλλάχθηκαν, σε πρώτη φάση, των καθηκόντων τους, ωστόσο ο έλεγχος συνεχίζεται και βγάζει συνεχώς λαβράκια…

Πηγή: www.newsbeast.gr

Αναρτήθηκε απο: Γιάννης (Ναυπλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.