Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Χανιά: Ζευγάρι ζητεί άστεγη κυρία για… babysitting!


Ένα ζευγάρι από τα Χανιά έβαλε αγγελία σε εφημερίδα, μέσω της οποίας ζητεί άστεγη κυρία, για να προσέχει το μέλος της οικογένειάς της που πρόκειται να έρθει στον κόσμο σε λίγες ημέρες. Η εν λόγω αγγελία που δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα των Χανίων έχει ως εξής:

«Παντρεμένο ζευγάρι ζητάει άστεγη κυρία, μη καπνίζουσα, ως οικιακή βοηθό και εκτελώντας χρέη baby - sitter σε βρέφος. Διατίθεται δικό της δωμάτιο».

Σύμφωνα με το flashnews.gr, μια 22χρονη κοπέλα και ο 30χρονος σύζυγός της, οι οποίοι σε λίγες ημέρες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το μωρό τους, σκέφτηκαν αυτόν τον τρόπο για να μπορέσουν να βρουν «δωρεάν» baby-sitter, καθώς δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν ούτε για τα στοιχειώδη για το μωρό τους, ενώ η οικονομική κρίση δεν τους επιτρέπει να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι γα το μέλλον.

Η αγγελία έχει δημοσιευτεί εδώ και 3 ημέρες και, μέχρι στιγμής, έχουν ανταποκριθεί 8 άτομα, από 30 μέχρι 45 ετών, στην πλειονότητά τους αλλοδαποί. Μεταξύ τους και μια Χανιώτισσα, ηλικίας 50 ετών, που αδυνατεί να πληρώσει το ενοίκιό της και φιλοξενείται από την κόρη της.

Όπως εξηγεί η νεαρή γυναίκα, οι άνθρωποι που τηλεφώνησαν μένουν σε σπίτι, αλλά αντιμετωπίζουν τον φόβο του να μείνουν άστεγοι, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν το ενοίκιό τους, ενώ επιθυμούν να μετακομίσουν με τις οικογένειές τους στο δωμάτιο που προσφέρεται.

Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι δυνατό, γιατί το σπίτι του ζευγαριού είναι μικρό και ακατάλληλο για να φιλοξενήσει ακόμα μία οικογένεια.

Πηγή www.zougla.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.