Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Φοιτητές με μάσκα γουρουνιών τα "έψαλαν" στον Σόιμπλε


Φοιτητές τα έψαλαν για τα καλά στον γερμανό υπουργό προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό του. Ο υπουργός εξοργίστηκε όταν οι φοιτητες φόρεσαν μάσκες χοίρων, μια αναφορά στις χώρες "PIGS" (χοίροι)--Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ελλάδα, Ισπανία-- που θεωρούνταν από τους επενδυτές ως οι πιο ευάλωτες στην αρχή της κρίσης στη ζώνη του ευρώ . "Δεν μου αρέσει η λέξη 'PIGS', επειδή μπορεί να σχετιστεί με δυσάρεστα πράγματα. Ποιοι είναι οι 'PIGS'; Δεν μου αρέσει αυτό", είπε στους φοιτητές που σφύριζαν και τον αποδοκίμαζαν. Απευθυνόμενος στους φοιτητές ο κ. Σόιμπλε τόνισε ότι
"αναρωτιέται κανείς τι θα είχε γίνει αν η Ελλάδα δεν είχε πάρει την απόφαση να ενταχθεί στο ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα", τόνισε όμως ότι η Αθήνα "το ήθελε" και ότι αυτό "επέτρεψε τη μείωση των επιτοκίων στη χώρα". Ανέφερε επίσης ότι σήμερα, "όλοι γνωρίζουν ότι οι πραγματικές αιτίες των προβλημάτων της Ελλάδας και των Ελλήλων προέρχονται από την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία, και όχι από το εξωτερικό".

Νωρίτερα ο γερμανός υπουργός είχε δηλώσει πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει μια "καταστροφή" αν το τραπεζικό της σύστημα δεν διασωθεί εκτίμησε σήμερα κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Ιταλία, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, την παραμονή της εκπνοής της διορίας για την απομείωση του ελληνικού χρέους. "Εάν δεν επιτύχουμε να σώσουμε το χρηματοπιστωτικό σύστημα στην Ελλάδα, αυτό θα ήταν καταστροφή για τον ελληνικό λαό", δήλωσε απόψε ο Σόιμπλε στους φοιτητές του Ινστιτούτου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου (EUI) κοντά στην Φλωρεντία.
Ο Γερμανός υπουργός, ο οποίος έχει επικριθεί για τη σκληρότητα του στην υπόθεση της Ελλάδας σημείωσε ότι η καταστροφή είχε πλησιάσει πολύ το 2008. "Θα είμαστε ίσως στην ίδια κατάσταση (της εποχής εκείνης) αν δεν είχαμε πάρει τα πράγματα στα χέρια μας", σημείωσε.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.