Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ : Ελληνικά προϊόντα!!!


VALLEY: Ελληνικά προϊόντα περιποίησης σώματος , προσώπου, Shower gel, body butter με εκπληκτικά αρώματα βανίλιας, καρύδα, σοκολάτα, καραμέλα και πολύ καλές τιμές (Shower gel 400ml 2.90 ευρώ ) Τα προϊόντα VALLEY μπορείτε να τα βρείτε στα super market Γαλαξίας και My Market.

KORRES: Ελληνικά προϊόντα περιποίησης σώματος , προσώπου, βαφές μαλλιών, Shower gel, body butter. Φυτικά προϊόντα που μπορείτε να τα βρείτε στα φαρμακεία.

BIC: Ξυριστικά, Αναπτήρες, Διαφημιστικά προϊόντα, Γραφική ύλη, Ζωγραφική και σχέδιο, Διορθωτικά, Ειδικά προϊόντα, όπως το τηλέφωνο, οι μπαταρίες και τα καλσόν BIC®

Timotei: Σαμπουάν και μαλακτική κρέμα μαλλιών προϊόντα της εταιρείας ΕΛΑΙΣ

Every Day: Ελληνικά προϊόντα ατομικής υγιεινής από την εταιρεία MEGA.

Olive secrets:Ελληνικά προϊόντα καλλωπισμού, υψηλής ποιότητας από λάδι ελιάς.

PAPOUTSANIS:140 χρόνια Ελληνική σαπωνοποιία
Το 1870, στο Πλωμάρι Λέσβου, ο Δημήτρης Παπουτσάνης ιδρύει το πρώτο ατμοκίνητο εργοστάσιο παραγωγής ελαιολάδου. Η αγάπη του για την σαπωνοποιία και η βαθιά γνώση του θαλάσσιου εμπορίου δημιουργούν μια ανθηρή επιχείρηση που βασίζεται στο εμπόριο σαπουνιού με λάδι ελιάς, στην ευρύτερη περιοχή.
Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις μεταφέρονται το 1913 στον Πειραιά και το 1965 στην κάτω Κηφισιά.
Το 2001 εγκαινιάζουμε στην Ριτσώνα Αττικής το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής σαπουνιού στα Βαλκάνια και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.

Αναρτήθηκε από LiLA (London)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.