Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

82η Διεθνής Έκθεση Γενεύης - Όλα τα νέα μοντέλα της πρώτης μεγάλης ευρωπαϊκής έκθεσης του 2012



Δείτε αναλυτικά όλες τις πρεμιέρες νέων μοντέλων που αναμένεται να παρουσιαστούν σε λίγες μόλις μέρες από σήμερα στην ελβετική πόλη.

Πλησιάζει η ώρα για την πρώτη μεγάλη γιορτή της αυτοκίνησης επί ευρωπαϊκού εδάφους, που φιλοξενείται όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην πόλη της Γενεύης. Η εικόνα που αναμένεται να παρουσιάσει η φετινή έκθεση φαντάζει αρκούντως ευοίωνη, με τους κατασκευαστές και τους βασικούς «ρυθμιστές» των εξελίξεων να παρουσιάζουν στην κοσμοπολίτικη ελβετική πόλη τις νέες τους προτάσεις, αλλά και τις τεχνολογίες που θα προσδώσουν σε αυτές ταχύτητα, οικονομία αλλά και τις τόσο απαραίτητες πλέον οικολογικές ευαισθησίες. Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά ό,τι καινούργιο μας παρουσιάζουν οι Ευρωπαίοι και μη κατασκευαστές με βάση τις έως τώρα πληροφορίες μας.
Η ιταλική Abarth παρουσιάζει στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης την υφιστάμενη γκάμα των μοντέλων της μαζί με τέσσερις νέες παγκόσμιες πρεμιέρες.
Στον τομέα του σχεδιασμού, πηγή έμπνευσης για τη «μικρή» Vantage V8 αποτέλεσε η μεγαλύτερη έκδοση «S» αλλά και η συλλεκτική N400.
Το νέο premium «χατς» της Audi υιοθετεί γνώριμες φόρμες, με λεπτότερα αυτή τη φορά φωτιστικά σώματα στο εμπρός μέρος και πιο τονισμένη μάσκα με μεγαλύτερες και πιο επιθετικές σε σχεδίαση εισαγωγές αέρα.
Η γερμανική εταιρεία αποκαλύπτει το super-avant μοντέλο της, το οποίο βασίζεται στο νέο Α4, ακολουθώντας έστω και με διακοπή τεσσάρων ετών μια μακρά παράδοση στην κατηγορία των οικογενειακών… supercars!
Μια εξωτική έκδοση του γνωστού μας TT με την ονομασία RS Plus αποκάλυπτει η Audi, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το σπορτίφ ταμπεραμέντο του.
H γερμανική εταιρεία παρουσιάζει επίσημα ένα ακόμα μοντέλο της νεοσυσταθείσας οικογένειας M-Performance Automobiles, έστω και σε πρωτότυπη μορφή, το οποίο βασίζεται στη νέα σειρά 1.
H γερμανική εταιρεία παρουσιάζει και επίσημα την κορυφαία έκδοση Μ της νέας σειράς 6, αποτελώντας ό,τι πιο γρήγορο έχει κατασκευάσει ποτέ στην κατηγορία των κουπέ αυτοκινήτων.
Η έκδοση SW συμπληρώνει τη γκάμα του μικρομεσαίου Cruze, μαζί με τις 4θυρες και χάτσμπακ παραλλαγές του μοντέλου.
Η γαλλική εταιρεία παρουσιάζει και επίσημα πλέον την φημολογούμενη μέχρι τώρα έκδοση Racing του νέου DS4.
Πρόκειται για την ταχύτερη Ferrari παραγωγής όλων των εποχών. Eίναι η διάδοχος της 599 GTB Fiorano και οι πρώτες της φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στον επίσημο ιστότοπο της ιταλικής εταιρείας. Είναι ξεχωριστή όπως κάθε Ferrari και με εκρηκτικές επιδόσεις, όπως κάθε κατασκευή του περιώνυμου εργοστασίου.
Η διάσημη ιταλική εταιρεία παρουσιάζει στην Έκθεση της Γενεύης μια σαφώς πιο οδηγοκεντρική εκδοχή της California ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το σπορτίφ ταμπεραμέντο της.
Το νέο Ford B-Max είναι η ολοκαίνουργια πρόταση της Ford στην κατηγορία των «μικρών» MPV μοντέλων. Μια πρόταση, η οποία αναμένεται να αντιπαρατεθεί με καταξιωμένα μοντέλα του είδους, με προεξέχον το Opel Meriva.
Η γκάμα του γνωστού μας Fiat 500 εμπλουτίζεται με μια εντελώς νέα έκδοση, με οικογενειακές αρετές και περισσότερη πρακτικότητα.
Η Honda θα παρουσιάσει στην ελβετική πόλη τη νεότερη εκδοχή της πρωτότυπης μορφής του CR-V, λίγους μήνες πριν το ιαπωνικό SUV πάρει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής.
Tο νέο i30 Wagon βασίζεται στο δάπεδο της έκδοσης χάτσμπακ, με τις ουσιαστικότερες διαφορές να επικεντρώνονται ασφαλώς στη σχεδίαση του πίσω μέρους, τις μεταφορικές δυνατότητες του χώρου φόρτωσης και το μέγεθος του αμαξώματος.
Το φως τις δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες του πρωτότυπου Emerge-E, ενός υβριδικού και πισωκίνητου supercar.
Tο μικρομεσαίο οικογενειακό χάτσμπακ της Kia διαθέτει εντελώς νέο παρουσιαστικό, το οποίο αποτελεί προϊόν του υπεύθυνου του σχεδιαστικού τμήματος της εταιρείας, Peter Schreyer.
Tο Lexus LF-LC, μία νέα σχεδιαστική μελέτη για το υβριδικό 2+2 σπορ coupe, θα κάνει Ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2012.
Πρόκειται για ένα μοντέλο, που ουσιαστικά έρχεται στη φετινή Έκθεση της Γενεύης να γεφυρώσει το χάσμα στη γκάμα της Maserati ανάμεσα στην ταπεινότερη «S» και την κορυφαία, σχεδόν καθαρόαιμη, έκδοση Stradale.
Η ιαπωνική εταιρεία θα παρουσιάσει το πρωτότυπο Takeri, το οποίο φωτογραφίζει την εικόνα και τις τεχνολογικές εφαρμογές του επερχόμενου, το 2013, νέου Mazda 6.
Κύρια σχεδιαστικά γνωρίσματα της νέας A-Class αναμένεται να είναι η χαρακτηριστική εμπρός μάσκα, η οποία ήδη αποτελεί το σήμα κατατεθέν τόσο για τη νέα SL, όσο και για τη 2θεσια SLK, το κυρτό πίσω μέρος και η μικρή σχετικά επιφάνεια των πίσω παραθύρων.
Η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελβετική πόλη την καυτή παραλλαγή John Cooper Works εφαρμοσμένη στο αμάξωμα της έκδοσης Countryman.
Σχεδιαστικά, παρά το γεγονός ότι η Mitsubishi δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες από μία φωτογραφίες, φανερές είναι οι επιρροές από το πρωτότυπο PX-MiEV II που είδαμε για πρώτη φορά στην Έκθεση του Τόκιο.
Ένα νέο crossover πρωτότυπο μοντέλο που μας προϊδεάζει αναφορικά με τη μορφή του νέου X-Trail.
To πρώτο compact SUV μοντέλο της γερμανικής εταιρείας, που βασίζεται στο πάτωμα του Opel Corsa και θα κυκλοφορήσει σε προσθιοκίνητες, αλλά και σε τετρακίνητες εκδόσεις.
Η γαλλική εταιρεία μας δίνει μια πρώτη γεύση από το διάδοχο του θρυλικού 205 GTi παρουσιάζοντας στην Έκθεση της Γενεύης σε λίγες μόλις μέρες από σήμερα την πρωτότυπη εκδοχή του 208 GTi.
Η γερμανική εταιρεία προχωρά στην παρουσίαση του νέου της roadster, το οποίο, όπως συνέβη και στην περίπτωση της νέας 911, εμφανίζεται πλήρως ανανεωμένο σε όλους τους επιμέρους τομείς.
Βολιδοσκοπώντας τις αντιδράσεις του κοινού, η βρετανική εταιρεία παρουσιάζει στην Έκθεση της Γενεύης την πρωτότυπη και ανοιχτή για την περίσταση παραλλαγή του νέου Range Rover Evoque.
Μετά την παρουσίαση των αντίστοιχων εκδόσεων αμαξώματος των VW Up! και Skoda Citigo, σειρά έχει και εκείνη της ομόσταυλης Seat, η οποία ακούει στο όνομα Mii.
Η Ssangyong παρουσιάζει τον προπομπό ενός premium crossover μοντέλου, για την εμπορική διάθεση του οποίου προτίθεται να ακολουθήσει μια νέα παγκόσμια στρατηγική.
Aγνοώντας ηθελημένα κάθε είδους περίπλοκης διαδικασίας παραγωγής, καθώς και ακριβών υλικών, όπως για παράδειγμα τα ανθρακονήματα, δίνοντας βάρος στην υιοθέτηση απλών και δοκιμασμένων στο παρελθόν κατασκευαστικών πρακτικών, που μειώνουν το κόστος και την περιπλοκότητα.
Πρόκειται για το πρώτο υβριδικό αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής της κατηγορίας B, το οποίο έρχεται να πλαισιώσει το αντίστοιχο Auris στη γκάμα της Toyota πριν από τα μέσα της τρέχουσας χρονιάς.
Πρόκειται για ένα πραγματικά νέο αυτοκίνητο, με συνολικό μήκος πολύ κοντά στα 4,5 μ., το οποίο τοποθετείται ένα σκαλί πιο πάνω από το C30, στοχεύοντας στην καρδιά των πολυτελών μικρομεσαίων οικογενειακών.

Πηγή: www.autobild.gr

Αναρτήθηκε από: Γιάννης (Ναύπλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.