Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Μπαμπινιώτης: Γιατί αποδέχτηκα τη θέση του υπουργού Παιδείας


Ο χρόνος είναι μικρός για να περιμένει κανείς σημαντικά πράγματα, είπε ο νέος υπουργός Παιδείας, εξηγώντας γιατί αποδέχτηκε το κάλεσμα του Λουκά Παπαδήμου να αναλάβει το υπουργείο Παιδείας.
«Οι δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα δεν χωρούν αρνήσεις, όταν κάποιος καλείται να προσφέρει» δήλωσε ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης στον ραδιοσταθμό Radio 9, λίγες ώρες μετά τον μίνι ανασχηματισμό, που τον έφερε στη θέση του υπουργείου Παιδείας, αντί της Άννας Διαμαντοπούλου, που πλέον είναι υπουργός Ανάπτυξης.

«Πάω με μία διάθεση μόνο να προσφέρω κάποιες υπηρεσίες αυτό το διάστημα. Δεν έχω πολιτικές βλέψεις, ούτε είχα υπόψη μου να αναλάβω τέτοια πόστα.

Κάνω μία εξαίρεση στον εαυτό μου και τη συνείδησή μου γιατί η χώρα περνά δύσκολες στιγμές που δεν χωρούν αρνήσεις όταν κάποιος καλείται να προσφέρει, και νομίζω ότι κάτι θα προσφέρω» τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος υπουργός Παιδείας.

Πηγή www.newsit.gr
Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.